Ολοκληρώθηκε εχθές Τετάρτη 28/9/2022 το φθινοπωρινό τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Α.Σ.Α.Γ. με τον μεγάλο τελικό των ανδρών, στον οποίο νικητής αναδείχτηκε ο Τσιότσιας Ηλίας που κέρδισε τον Τσιαούση Χρήστο με σκορ 2-0 (6-1, 6-3). Στον τελικό των γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η Μήτσιαλου Ερμιόνη, η οποία επικράτησε της Σταματία Λέτσιου με σκορ 2-0 (6-1, 6-4). Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή αυτού του τουρνουά.  

Ταμπλό Ανδρών       Ταμπλό Γυναικών

Αποτελέσματα       Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 26/6/2022 το τοπικό τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Α.Σ.Α.Γ. με τους δύο μεγάλους τελικούς, ανδρών και γυναικών. Στον τελικό των ανδρών νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Χαντάβας που κέρδισε τον πατέρα του Κώστα Χαντάβα με σκoρ 2-1 (7-5, 3-6 και 11-9 στο super tiebreak). Στον τελικό των γυναικών νικήτρια αναδείχτηκε η Σταματία Λέτσιου, η οποία επικράτησε της Ιωάννας Δεληπάλλα με σκόρ 2-0 (6-0, 6-0). Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την άψογη αθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλους τους αγώνες, στους φιλάθλους που παρακολούθησαν και συμπαραστάθηκαν στους αθλητές και σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. 

 

 

Αποτελέσματα     Φωτογραφίες

Ταμπλό Ανδρών      Ταμπλό Γυναικών

 

Σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα JOUNIOR MASTERS Α/Κ 12/14/16/18 το οποίο διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Α. στον Ο.Α. Χαλκίδας. Πήραν μέρος οι 8 αθλητές και αθλήτριες με την καλύτερη Πανελλήνια κατάταξη. 

Η αθλήτρια του Α.Σ.Α.ΓΡΕΒΕΝΩΝ  Πετσούλα Ευθυμία κατέκτησε την τρίτη θέση. Η σκληρή προσπάθεια απέδωσε καρπούς και κατέληξε σε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας και στον προπονητή της και ευχόμαστε να συνεχιστούν οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις. 

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας Λέτσιου Σταματία, κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά PROTEAS OPEN 2021 στην κατηγορία Rookies Γυναικών. Επικράτησε στον τελικό με σκορ 6-0 / 6-2 της αντιπάλου της Παπαβασιλείου. Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην αθλήτριά μας.

Ολοκληρώθηκε σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2021 το 1ο Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά Τένις στα Γρεβενά με τη συμμετοχή εβδομήντα παιδιών από την κεντροδυτική Μακεδονία ( Γρεβενά, Αριδαία, Καστοριά, Φλώρινα). Η μεγάλη ανταπόκριση των πρωτοεμφανιζόμενων μικρών αθλητών αλλά και η παρουσία γονιών και φίλων μετέτρεψε την αθλητική αυτή συνάντηση σε μιά πραγματική γιορτή χαράς και φιλίας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ανυπομονούμε για τις επόμενες διοργανώσεις στην πόλη μας!! ?
 
 

Search