Σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα JOUNIOR MASTERS Α/Κ 12/14/16/18 το οποίο διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Α. στον Ο.Α. Χαλκίδας. Πήραν μέρος οι 8 αθλητές και αθλήτριες με την καλύτερη Πανελλήνια κατάταξη. 

Η αθλήτρια του Α.Σ.Α.ΓΡΕΒΕΝΩΝ  Πετσούλα Ευθυμία κατέκτησε την τρίτη θέση. Η σκληρή προσπάθεια απέδωσε καρπούς και κατέληξε σε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας και στον προπονητή της και ευχόμαστε να συνεχιστούν οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις. 

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας Λέτσιου Σταματία, κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά PROTEAS OPEN 2021 στην κατηγορία Rookies Γυναικών. Επικράτησε στον τελικό με σκορ 6-0 / 6-2 της αντιπάλου της Παπαβασιλείου. Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην αθλήτριά μας.

Ολοκληρώθηκε σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2021 το 1ο Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά Τένις στα Γρεβενά με τη συμμετοχή εβδομήντα παιδιών από την κεντροδυτική Μακεδονία ( Γρεβενά, Αριδαία, Καστοριά, Φλώρινα). Η μεγάλη ανταπόκριση των πρωτοεμφανιζόμενων μικρών αθλητών αλλά και η παρουσία γονιών και φίλων μετέτρεψε την αθλητική αυτή συνάντηση σε μιά πραγματική γιορτή χαράς και φιλίας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ανυπομονούμε για τις επόμενες διοργανώσεις στην πόλη μας!! ?
 
 

SOFIA OPEN 2021 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021
H Γ’ Ένωση διοργανώνει εκδρομή στη Σόφια για την παρακολούθηση του επαγγελματικού τουρνουά τένις SOFIA OPEN 2021 ATP TOUR 250000 $ με σημαντικές συμμετοχές (Shapovalov, Aliassime, Sinner, De Minaur κ.α. ) και άλλοι πολλοί σημαντικοί παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης.
Η εκδρομή περιλαμβάνει :
• μεταφορά,
• Εισιτήρια των αγώνων (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή)
• και διαμονή με πρωινό και βραδυνό σε εξαιρετικό ξενοδοχείο (NOVOTEL, METROPOLITAN) στη Σόφια.
Αναχώρηση (Παρασκευή 1 Οκτωμβρίου 2021 και επιστροφή Κυριακή 3 Οκτωμβρίου 2021, μετά τον τελικό. Εξασφαλισμένα εισιτήρια αγώνων σε καλές θέσεις.
Κόστος εκδρομής 250 Ευρώ το άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 14.00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής :
Αδαλόγλου Μιχάλης τηλ. 6936555074

Σχετικά με τον COVID 19 , ισχύουν όλα που αφορούν τις μετακινήσεις μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών ( βεβαίωση εμβολιασμού , Rapid test)

Στο πρωτάθλημα E3 27ης Εβδομάδας 2021 – ΑΚ 14 - Γ ́ Ένωση που διοργανώθηκε στο Μακροχώρι Βέροιας :

Στην κατηγορία κορίτσια Κ14 νικήτρια αναδείχθηκε η Καλαϊτζή Αικατερίνη από το σύλλογο  ΟΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Στη Δεύτερη θέση  η Πετσούλα Φένια από τον σύλλογο ΑΣΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Search