______

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Γρεβενών ιδρύθηκε το 2013 και εκπροσωπεί από τότε το τένις στην πόλη των Γρεβενών. Ο Σύλλογος ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα δημιουργώντας ακαδημίες εκμάθησης τένις για παιδιά και ενήλικες. Είναι πλαισιωμένος από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο προπονητές και σήμερα αριθμεί πάνω από 70 αθλητές.

______Όλα τα αθλήματα μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη για την υγεία και να προωθήσουν την ψυχική και σωματική ανάπτυξη. Κανένα όμως δεν μπορεί αν συναγωνιστεί με το τένις στην παροχή συνολικής σωματικής, διανοητικής και συναισθηματικής υγείας. Το γεγονός αυτό, το καθιστά ιδανικό άθλημα για τα παιδιά και φυσικά ποτέ δεν είναι αργά για τους ενήλικες όλων των ηλικιών να ξεκινήσουν. Το ανθρώπινο σύστημα μπορεί να εκπαιδευτεί και να βελτιωθεί σε κάθε στάδιο της ζωής.

______Γιατί λοιπόν να το επιλέξω; Γιατί απευθύνεται σε όλους, από 4 μέχρι 84 ετών. Γιατί το τένις είναι το άθλημα για μια ζωή!

______Στην πόλη μας υπάρχει τα τελευταία χρόνια ενδιαφέρον για το άθλημα το οποίο όμως εκφράστηκε περιστασιακά και όχι οργανωμένα. Η αγάπη μερικών από εμάς για το άθλημα και η ύπαρξη βασικών υποδομών, μας οδήγησε στην απόφαση να ιδρύσουμε τον Αθλητικό Σύλλογο αντισφαίρισης Γρεβενών (Α.Σ.Α.Γ.). Στόχος μας είναι η διερεύνηση του, η βελτίωση των υποδομών και η όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή στο αγωνιστικό τμήμα για τα παιδιά που έχουν τη διάθεση και το ταλέντο ώστε να διεκδικήσουν διακρίσεις. Μας ξάφνιασε, στο ξεκίνημα μας, ο αυθορμητισμός και η επιθυμία πολλών από εσάς, να στηρίξετε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στη συμμετοχή και τη συνεργασία σας.

Το Δ.Σ του συλλόγου

Search